Pat
J-GLOBAL ID:200903023427038829

生姜風味の向上した生姜食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 三枝 英二 (外10名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998308468
Publication number (International publication number):2000135066
Application date: Oct. 29, 1998
Publication date: May. 16, 2000
Summary:
【要約】【課題】生姜風味の向上した生姜食品の提供。スクラロースの生姜風味向上剤としての新規用途の提供。【解決手段】スクラロースを含有することを特徴とする生姜風味の向上した生姜食品、スクラロースを有効成分とする生姜風味向上剤。
Claim (excerpt):
スクラロースを含有することを特徴とする生姜食品。
IPC (3):
A23L 1/212 ,  A23G 3/00 101 ,  A23L 1/221
FI (3):
A23L 1/212 Z ,  A23G 3/00 101 ,  A23L 1/221 C
F-Term (10):
4B014GB06 ,  4B014GG09 ,  4B014GG18 ,  4B016LC02 ,  4B016LG05 ,  4B016LK08 ,  4B047LB09 ,  4B047LF09 ,  4B047LG23 ,  4B047LG45

Return to Previous Page