Pat
J-GLOBAL ID:200903023427038829
生姜風味の向上した生姜食品
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
三枝 英二 (外10名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998308468
Publication number (International publication number):2000135066
Application date: Oct. 29, 1998
Publication date: May. 16, 2000
Summary:
【要約】【課題】生姜風味の向上した生姜食品の提供。スクラロースの生姜風味向上剤としての新規用途の提供。【解決手段】スクラロースを含有することを特徴とする生姜風味の向上した生姜食品、スクラロースを有効成分とする生姜風味向上剤。
Claim (excerpt):
スクラロースを含有することを特徴とする生姜食品。
IPC (3):
A23L 1/212
, A23G 3/00 101
, A23L 1/221
FI (3):
A23L 1/212 Z
, A23G 3/00 101
, A23L 1/221 C
F-Term (10):
4B014GB06
, 4B014GG09
, 4B014GG18
, 4B016LC02
, 4B016LG05
, 4B016LK08
, 4B047LB09
, 4B047LF09
, 4B047LG23
, 4B047LG45
Return to Previous Page