Pat
J-GLOBAL ID:200903024039997993
乳化性食品組成物
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
三枝 英二 (外10名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998353496
Publication number (International publication number):2000175631
Application date: Dec. 11, 1998
Publication date: Jun. 27, 2000
Summary:
【要約】【課題】良好な乳化性を有する乳化性食品組成物の提供。【解決手段】スクラロース、またはスクラロースと、アラビアガムおよびまたはキサンタンガムとを含有させる。
Claim (excerpt):
スクラロースを含有することを特徴とする乳化性食品組成物。
IPC (4):
A23L 1/035
, A23L 1/05
, A23L 1/238
, A23L 1/24
FI (4):
A23L 1/035
, A23L 1/238 A
, A23L 1/24 A
, A23L 1/04
F-Term (21):
4B035LC16
, 4B035LE03
, 4B035LG19
, 4B035LG27
, 4B035LG28
, 4B035LG54
, 4B035LK03
, 4B035LK13
, 4B035LP21
, 4B039LB15
, 4B041LC03
, 4B041LD01
, 4B041LH09
, 4B041LH16
, 4B041LK09
, 4B047LB08
, 4B047LB09
, 4B047LE03
, 4B047LG24
, 4B047LG30
, 4B047LG66
Return to Previous Page