Pat
J-GLOBAL ID:200903024039997993

乳化性食品組成物

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 三枝 英二 (外10名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998353496
Publication number (International publication number):2000175631
Application date: Dec. 11, 1998
Publication date: Jun. 27, 2000
Summary:
【要約】【課題】良好な乳化性を有する乳化性食品組成物の提供。【解決手段】スクラロース、またはスクラロースと、アラビアガムおよびまたはキサンタンガムとを含有させる。
Claim (excerpt):
スクラロースを含有することを特徴とする乳化性食品組成物。
IPC (4):
A23L 1/035 ,  A23L 1/05 ,  A23L 1/238 ,  A23L 1/24
FI (4):
A23L 1/035 ,  A23L 1/238 A ,  A23L 1/24 A ,  A23L 1/04
F-Term (21):
4B035LC16 ,  4B035LE03 ,  4B035LG19 ,  4B035LG27 ,  4B035LG28 ,  4B035LG54 ,  4B035LK03 ,  4B035LK13 ,  4B035LP21 ,  4B039LB15 ,  4B041LC03 ,  4B041LD01 ,  4B041LH09 ,  4B041LH16 ,  4B041LK09 ,  4B047LB08 ,  4B047LB09 ,  4B047LE03 ,  4B047LG24 ,  4B047LG30 ,  4B047LG66

Return to Previous Page