Pat
J-GLOBAL ID:200903025312101600

耐糖能改善食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1991133408
Publication number (International publication number):1994062799
Application date: May. 10, 1991
Publication date: Mar. 08, 1994
Summary:
【要約】 (修正有)【構成】甜菜糖の原料として知られる甜菜の根部から可溶性成分を除去して得ることのできる水溶性繊維と水不溶性繊維の複合体からなる食物繊維を耐糖能改善のための有効成分として含有させた食品。【効果】この食品を日常的に摂取するときは耐糖能を改善するので、糖尿病の予防あるいは治療用食事として期待できる。
Claim (excerpt):
甜菜由来の水溶性繊維と水不溶性繊維の複合体からなる食物繊維を有効成分として含有することを特徴とする耐糖能改善食品
IPC (3):
A23L 1/307 ,  A61K 35/78 ,  A61K 31/715 ADP
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
  • 特開昭57-086255

Return to Previous Page