Pat
J-GLOBAL ID:200903027012424826
発酵風味付与剤及びこれを用いるパン類の製造方法
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
伊丹 健次
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1996178532
Publication number (International publication number):1998004862
Application date: Jun. 18, 1996
Publication date: Jan. 13, 1998
Summary:
【要約】【課題】 強い発酵風味をパンに付与でき、速成法でも十分に満足できる発酵風味のパンを得るための発酵風味付与剤を提供する。【解決手段】 油相と水相からなる混合液の発酵物からなる発酵風味付与剤。
Claim (excerpt):
油相と水相からなる混合液の発酵物からなる発酵風味付与剤。
IPC (2):
FI (2):
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
-
特開昭62-232334
-
特開昭64-039927
Return to Previous Page