Pat
J-GLOBAL ID:200903027054557397

食品用保存剤

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1993034267
Publication number (International publication number):1994217749
Application date: Jan. 28, 1993
Publication date: Aug. 09, 1994
Summary:
【要約】【目的】 保存効果に優れ、味のバランスの取れた食品用保存剤を提供することを目的とする。【構成】 (1)カプリル酸モノグリセライドおよび/またはカプリン酸モノグリセライドにグリシン、酢酸ナトリウム、リゾチームおよび有機酸および/または有機酸のアルカリ塩を併用することを特徴とする食品用保存剤(2)カプリル酸モノグリセライドおよび/またはカプリン酸モノグリセライドにグリシン、酢酸ナトリウム、リゾチームおよび重合リン酸塩を併用することを特徴とする食品用保存剤。
Claim (excerpt):
カプリル酸モノグリセライドおよび/またはカプリン酸モノグリセライドにグリシン、酢酸ナトリウム、リゾチームおよび有機酸および/または有機酸のアルカリ塩を併用することを特徴とする食品用保存剤。
IPC (4):
A23L 3/3517 ,  A23L 3/3481 ,  A23L 3/3526 501 ,  A23L 3/3571

Return to Previous Page