Pat
J-GLOBAL ID:200903029488455960

苦味低減組成物

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1992081419
Publication number (International publication number):1993255126
Application date: Mar. 04, 1992
Publication date: Oct. 05, 1993
Summary:
【要約】 (修正有)【構成】苦味を有する成分に精油または精油成分を配合し、一般的な方法に準じて調製した苦味低減組成物。【効果】苦味低減組成物は、強力に苦味成分の苦味を低減し、医薬品または食品として経口的に服用あるいは摂取しやすくし、固形物のみならず液状のものにも適用でき極めて有用である。
Claim (excerpt):
精油を配合して苦味を低減することを特徴とする苦味低減組成物。
IPC (2):
A61K 47/44 ,  A23L 1/00
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
  • 特開平3-076826
  • 特開昭49-080224
  • 特開昭49-126813

Return to Previous Page