Pat
J-GLOBAL ID:200903031229358217
ケール加工物を含有する食品
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
南條 博道
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2000388590
Publication number (International publication number):2002186454
Application date: Dec. 21, 2000
Publication date: Jul. 02, 2002
Summary:
【要約】 (修正有)【課題】 スーパーオキサイドデイスムターゼ(SOD)活性を増大させる食品の提供。【解決手段】 キャベツ発酵エキス末とγ-アミノ酪酸(GABA)富化処理されたケール加工物とを含有する食品又はこれに更に水溶性食物繊維を含有する食品を提供する。この食品は、SODを顕著に増大させ、健康回復に顕著な効果を示す。
Claim (excerpt):
キャベツ発酵エキス末とケール加工物とを含有する食品。
IPC (2):
FI (2):
A23L 1/30 B
, A23L 1/212 Z
F-Term (6):
4B016LC07
, 4B016LG10
, 4B016LP05
, 4B016LP13
, 4B018MD53
, 4B018ME06
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
-
健康食品
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平11-053568
Applicant:服部利光
-
ケール含有飲料
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平10-166053
Applicant:山本嘉男
-
低塩発酵野菜ジュースの製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平9-249891
Applicant:服部利光
-
麦若葉粉末
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平11-117734
Applicant:株式会社東洋新薬
-
植物性繊維質を原料とする液状物の製造方法及び装置
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平7-267670
Applicant:三井鉱山株式会社, 草野啓吾
Show all
Article cited by the Patent:
Return to Previous Page