Pat
J-GLOBAL ID:200903034195399007

甘味料組成物

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 青山 葆 (外2名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2000374293
Publication number (International publication number):2002171930
Application date: Dec. 08, 2000
Publication date: Jun. 18, 2002
Summary:
【要約】【課題】 本発明はアセスルファムカリウム、α-グルコシルステビア甘味料またはステビア抽出物、およびスクラロースを含む、甘味度および甘味質の優れた甘味料に関するものである。【解決手段】 アセスルファムKおよびアセスルファムK1部に対して約0.06部〜約6.00部のα-グルコシルステビア甘味料もしくは約0.04部〜約5.00部のステビア抽出物、および約0.01部〜約1.50部のスクラロースを含む、甘味料組成物。
Claim (excerpt):
アセスルファムKおよびアセスルファムK1部に対して約0.06部〜約6.00部のα-グルコシルステビア甘味料、および約0.01部〜約1.50部のスクラロースを含む、甘味料組成物。
FI (2):
A23L 1/236 Z ,  A23L 1/236 A
F-Term (4):
4B047LB09 ,  4B047LG05 ,  4B047LG21 ,  4B047LG32
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
Article cited by the Patent:
Return to Previous Page