Pat
J-GLOBAL ID:200903035961182640

コーヒー豆の焙煎方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1992210653
Publication number (International publication number):1994030754
Application date: Jul. 16, 1992
Publication date: Feb. 08, 1994
Summary:
【要約】【目的】 煎りむらのない品質一定の焙煎コーヒー豆を効率よく得る。【構成】 コーヒー豆を過熱水蒸気で焙煎するに際し過熱水蒸気の流速を焙煎開始時から焙煎終了時にかけて小さくする。
Claim (excerpt):
コーヒー豆を過熱水蒸気で流動させながら焙煎するに際し、過熱水蒸気の流速を、焙煎開始時から焙煎終了時にかけて小さくすることを特徴とするコーヒー豆の焙煎方法。
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
  • 特開平1-256347
  • 特開昭60-034140

Return to Previous Page