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J-GLOBAL ID:200903039453209236

パン粉

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2000026999
Publication number (International publication number):2001211848
Application date: Feb. 04, 2000
Publication date: Aug. 07, 2001
Summary:
【要約】【課題】パン粉の軟化現象を防止し、電子レンジによる加熱調理でもクリスピーな食感及び剣立ち性に優れたフライ食品を提供する。【解決手段】穀粉類にハイアミローススターチを単独で又は低粘度化化工澱粉と共に添加して製造されたパン粉。
Claim (excerpt):
穀粉類にハイアミローススターチを添加して製造されたパン粉。
F-Term (8):
4B025LB08 ,  4B025LD01 ,  4B025LD02 ,  4B025LE03 ,  4B025LG02 ,  4B025LG03 ,  4B025LG04 ,  4B025LG07

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