Pat
J-GLOBAL ID:200903042502945564
清酒の品質改善方法
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
,
,
Agent (1):
吉村 博文
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1994166260
Publication number (International publication number):1996000251
Application date: Jun. 24, 1994
Publication date: Jan. 09, 1996
Summary:
【要約】【目的】 清酒の風味や味覚等の品質を改善し、その味覚や風味を良好にして飲み易くでき、また殺菌性を付与させ、長期間にわたって品質を保持させ得る清酒の品質改善方法を提供する。【構成】 清酒中及び清酒の製造工程中に、にオゾンガスを注入してなることを特徴とする清酒の品質改善方法。
Claim (excerpt):
清酒中にオゾンガスを注入してなることを特徴とする清酒の品質改善方法。
IPC (2):
C12G 3/02 119
, C12H 1/00
Return to Previous Page