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J-GLOBAL ID:200903043763863855

ゲル化食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 舟橋 榮子
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1992322330
Publication number (International publication number):1994141791
Application date: Nov. 09, 1992
Publication date: May. 24, 1994
Summary:
【要約】【構成】 ホエーたん白質、油脂及び/又は穀粉・澱粉の混合溶液をゲル化した食品、および加熱調理したゲル調理食品。【効果】 ホエー蛋白質ゲル単独ではゲルの保水力が弱く、加熱調理時の高温処理に耐えることはできない。本発明のゲル化食品は油で揚げる等の加熱調理に耐えるこができる。
Claim (excerpt):
ホエーたん白質、油脂及び/又は穀粉・澱粉の混合溶液をゲル化した食品。
IPC (3):
A23L 1/05 ,  A23C 21/00 ,  A23L 1/0562
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
  • 特開平4-252144
  • 特開昭61-268141
  • 特開昭64-063345
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