Pat
J-GLOBAL ID:200903045796789645
食品組成物
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
佐々 紘造
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2000249331
Publication number (International publication number):2002058451
Application date: Aug. 21, 2000
Publication date: Feb. 26, 2002
Summary:
【要約】【課題】 肌荒れの改善・予防や皮膚水分バリア機能の改善が可能な食品の提供。【解決手段】 メリビオース、ラフィノース又はスタキオースを含有することを特徴とする食品組成物。本発明の食品組成物を摂取すると、皮膚水分バリア機能が改善され、美肌効果が発現される。
Claim (excerpt):
メリビオースを含有することを特徴とする食品組成物。
IPC (8):
A23L 1/30
, A23L 2/52
, A23L 2/38
, A61K 31/7016
, A61K 31/702
, A61P 17/16
, A61K 7/00
, A61K 7/48
FI (8):
A23L 1/30 Z
, A23L 2/38 Z
, A61K 31/7016
, A61K 31/702
, A61P 17/16
, A61K 7/00 F
, A61K 7/48
, A23L 2/00 F
F-Term (23):
4B017LC03
, 4B017LK11
, 4B017LK12
, 4B017LL09
, 4B018MD29
, 4B018MD31
, 4B018ME14
, 4C083AC302
, 4C083AD202
, 4C083AD211
, 4C083AD212
, 4C083CC02
, 4C083DD27
, 4C083EE12
, 4C083EE13
, 4C086AA01
, 4C086AA02
, 4C086EA01
, 4C086MA01
, 4C086MA04
, 4C086MA52
, 4C086NA10
, 4C086ZA89
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
Show all
Return to Previous Page