Pat
J-GLOBAL ID:200903046419692641
低粘度で分散安定化された液状食品
Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998244489
Publication number (International publication number):2000069932
Application date: Aug. 31, 1998
Publication date: Mar. 07, 2000
Summary:
【要約】【課題】本発明は、粘度をきわめて低く抑えながら、かつ、含有する固形分等を安定に分散させた液状食品を提供することを目的とする。【解決手段】液状食品にネイティブジェランガムおよび塩分を含ませる。
Claim (excerpt):
ネイティブジェランガムおよび塩分を含んでなる、低粘度で分散安定化された液状食品
IPC (3):
A23L 1/22
, A23L 1/24
, A23L 2/52
FI (3):
A23L 1/22 D
, A23L 1/24 A
, A23L 2/00 E
F-Term (10):
4B017LC02
, 4B017LE03
, 4B017LK01
, 4B017LK13
, 4B017LL04
, 4B047LB09
, 4B047LE04
, 4B047LG01
, 4B047LG21
, 4B047LP05
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
-
粒状食品入りゾル状食品の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平6-162476
Applicant:三栄源エフ・エフ・アイ株式会社
-
特開昭55-079397
Return to Previous Page