Pat
J-GLOBAL ID:200903046487853815

食品用ゼリー

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 赤塚 賢次 (外1名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1999136777
Publication number (International publication number):2000325030
Application date: May. 18, 1999
Publication date: Nov. 28, 2000
Summary:
【要約】【課題】 酸性下で加熱殺菌を行ってもゲルがゾル化することなく、粘弾性に富み、且つもちもちとした食感を保持することができる食品用ゼリーを提供すること。【解決手段】 ジェランガム及びネイティブジェランガムを含有する食品用ゼリー。
Claim (excerpt):
ジェランガム及びネイティブジェランガムを含有することを特徴とする食品用ゼリー。
F-Term (5):
4B041LC03 ,  4B041LD01 ,  4B041LE10 ,  4B041LH16 ,  4B041LP01

Return to Previous Page