Pat
J-GLOBAL ID:200903049916972967

ジユースの苦味を除去する方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 板井 一瓏
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1991302634
Publication number (International publication number):1993111371
Application date: Oct. 23, 1991
Publication date: May. 07, 1993
Summary:
【要約】【目的】 苦味を有する野菜ジュースあるいは果実ジュースから飲用に障害となる苦味を簡単に除去する方法を提供する。【構成】 野菜または果実のジュースを含水けい酸ゲルで処理して苦味だけを吸着させ、除去する。
Claim (excerpt):
野菜または果実のジュースを含水けい酸ゲルで処理することを特徴とするジュースの苦味を除去する方法。
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
  • 特開昭60-091969
  • 特開昭50-121449
  • 特開昭49-092295

Return to Previous Page