Pat
J-GLOBAL ID:200903050644275127
抗酸化性組成物
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1996046960
Publication number (International publication number):1997216836
Application date: Feb. 09, 1996
Publication date: Aug. 19, 1997
Summary:
【要約】【解決手段】 マンゴーの果実種子から水、または水溶性有機溶剤を用いて抽出して得られる抗酸化性組成物。【効果】 得られる抗酸化性組成物は、抗酸化力が強く、かつその持続性が長く、食品に用いたとき、その香味を害さない。
Claim (excerpt):
マンゴーの果実種子から水または水溶性有機溶剤を用いて抽出して得られる抗酸化性組成物。
IPC (4):
A61K 47/46
, A23L 3/3472
, A61K 7/00
, A61K 35/78 ADN
FI (4):
A61K 47/46 K
, A23L 3/3472
, A61K 7/00 K
, A61K 35/78 ADN C
Return to Previous Page