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J-GLOBAL ID:200903051975279536

血糖値上昇抑制米およびそれを用いた加工食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (3): 大渕 美千栄 ,  布施 行夫 ,  井上 一
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2004150804
Publication number (International publication number):2005328776
Application date: May. 20, 2004
Publication date: Dec. 02, 2005
Summary:
【課題】 食後血糖値の急激な上昇を抑えることができる血糖値上昇抑制米、および該血糖値上昇抑制米を用いた加工食品を提供すること。【解決手段】 血糖値上昇抑制米は、アミロース含量が25%以上である。加工食品は、前記血糖値上昇抑制米を含む。【選択図】 なし
Claim (excerpt):
アミロース含量が25%以上である、血糖値上昇抑制米。
IPC (2):
A23L1/10 ,  A23L1/30
FI (2):
A23L1/10 A ,  A23L1/30 B
F-Term (5):
4B018MD50 ,  4B018ME03 ,  4B023LC09 ,  4B023LE11 ,  4B023LG03
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (4)
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Cited by examiner (1)
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
  • Am. J. Clin. Nutr., 39[3](1984) p.388-392
  • Am. J. Clin. Nutr., 39[3](1984) p.388-392

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