Pat
J-GLOBAL ID:200903060227527704

芳香焙煎コーヒーおよびその製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 安達 光雄 (外2名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1995079670
Publication number (International publication number):1995274835
Application date: Mar. 10, 1995
Publication date: Oct. 24, 1995
Summary:
【要約】【目的】 芳香活性物質を含有する焙煎コーヒおよび焙煎コーヒーに芳香活性物質を添加する方法を提供する。【構成】 その焙煎コーヒーは、含水量が5%未満であり、粗砕もしくは粉砕された全コーヒー豆の形態である。
Claim (excerpt):
焙煎コーヒーおよび芳香活性物質からなる芳香焙煎コーヒー。
IPC (4):
A23F 5/46 ,  A23F 5/14 ,  A47J 31/06 ,  A47J 31/42

Return to Previous Page