Pat
J-GLOBAL ID:200903061767844764
ヨークジャム
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
,
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1999310916
Publication number (International publication number):2001120198
Application date: Nov. 01, 1999
Publication date: May. 08, 2001
Summary:
【要約】【目的】 色調と食味が卵黄の特性を有し、伸展性の優れたヨークジャムを提供する。【解決手段】 均質化した変性卵黄、ペクチン及び糖を主成分としてなることを特徴とする。
Claim (excerpt):
均質化した変性卵黄、ペクチン及び糖を主成分としたことを特徴とするヨークジャム。
IPC (2):
FI (2):
F-Term (24):
4B041LC01
, 4B041LC03
, 4B041LD04
, 4B041LH05
, 4B041LK10
, 4B041LK11
, 4B041LK12
, 4B041LK19
, 4B041LK38
, 4B041LP01
, 4B041LP03
, 4B042AC02
, 4B042AC03
, 4B042AC05
, 4B042AD40
, 4B042AE08
, 4B042AG07
, 4B042AH10
, 4B042AK02
, 4B042AK08
, 4B042AK09
, 4B042AP03
, 4B042AP14
, 4B042AP20
Return to Previous Page