Pat
J-GLOBAL ID:200903061767844764

ヨークジャム

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1999310916
Publication number (International publication number):2001120198
Application date: Nov. 01, 1999
Publication date: May. 08, 2001
Summary:
【要約】【目的】 色調と食味が卵黄の特性を有し、伸展性の優れたヨークジャムを提供する。【解決手段】 均質化した変性卵黄、ペクチン及び糖を主成分としてなることを特徴とする。
Claim (excerpt):
均質化した変性卵黄、ペクチン及び糖を主成分としたことを特徴とするヨークジャム。
IPC (2):
A23L 1/06 ,  A23L 1/32
FI (2):
A23L 1/06 ,  A23L 1/32 A
F-Term (24):
4B041LC01 ,  4B041LC03 ,  4B041LD04 ,  4B041LH05 ,  4B041LK10 ,  4B041LK11 ,  4B041LK12 ,  4B041LK19 ,  4B041LK38 ,  4B041LP01 ,  4B041LP03 ,  4B042AC02 ,  4B042AC03 ,  4B042AC05 ,  4B042AD40 ,  4B042AE08 ,  4B042AG07 ,  4B042AH10 ,  4B042AK02 ,  4B042AK08 ,  4B042AK09 ,  4B042AP03 ,  4B042AP14 ,  4B042AP20

Return to Previous Page