Pat
J-GLOBAL ID:200903068129562772

発酵食品およびその製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2006196293
Publication number (International publication number):2008022726
Application date: Jul. 19, 2006
Publication date: Feb. 07, 2008
Summary:
【課題】 種々の生物作用を有するポリフェノールを含有する発酵食品及びその製造法を提供する。【解決手段】 グネツム(メリンジョ)果実に有用微生物を作用させる。【選択図】 なし
Claim (excerpt):
グネツム果実に有用微生物を作用させることを特徴とする発酵食品。
IPC (2):
A23L 1/00 ,  A23B 7/10
FI (2):
A23L1/00 J ,  A23B7/10 A
F-Term (5):
4B035LG32 ,  4B035LG50 ,  4B035LP42 ,  4B069DA01 ,  4B069HA11

Return to Previous Page