Pat
J-GLOBAL ID:200903068576020847

調味料

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 清水 猛
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1992146811
Publication number (International publication number):1993316990
Application date: May. 14, 1992
Publication date: Dec. 03, 1993
Summary:
【要約】【目的】 腐敗臭の除去等の消臭、さらには食品の風味および品質の改善を行う調味料を提供する。【構成】 米の水抽出物をアルコール発酵させたものをそのまま、あるいはこれを含有してなることを特徴とする調味料。【効果】 腐敗臭その他さまざまな臭の抑制除去効果に優れ、食品の風味および品質を改善することができる。
Claim (excerpt):
米の水抽出物をアルコール発酵させたものをそのまま、あるいはこれを含有してなることを特徴とする調味料。
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
  • 特開平3-091476
  • 特開昭60-251857
  • 特開昭54-143595
Show all

Return to Previous Page