Pat
J-GLOBAL ID:200903070768679251

澱粉老化防止用組成物及び澱粉含有食品の老化防止法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1997202878
Publication number (International publication number):1999042057
Application date: Jul. 29, 1997
Publication date: Feb. 16, 1999
Summary:
【要約】【課題】 本発明は、澱粉含有食品の味、食感を損なうことのない澱粉老化防止用組成物及び澱粉含有食品の老化防止法を目的とした。【解決手段】おから含有粒子とトレハロースを含有する澱粉老化防止用組成物。澱粉含有食品におから含有粒子とトレハロースを添加することを特徴とする澱粉含有食品の老化防止法。
Claim (excerpt):
おから含有粒子とトレハロースを含有する澱粉老化防止用組成物。
IPC (7):
A23L 1/10 ,  A23L 1/10 102 ,  A21D 2/18 ,  A21D 2/36 ,  A23G 3/00 106 ,  A23L 1/16 ,  A23L 1/20
FI (7):
A23L 1/10 Z ,  A23L 1/10 102 ,  A21D 2/18 ,  A21D 2/36 ,  A23G 3/00 106 ,  A23L 1/16 A ,  A23L 1/20 A

Return to Previous Page