Pat
J-GLOBAL ID:200903071961638372
菓子用穀粉及びそれを用いて製造される菓子
Inventor:
,
,
,
Applicant, Patent owner:
,
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998252318
Publication number (International publication number):2000083592
Application date: Sep. 07, 1998
Publication date: Mar. 28, 2000
Summary:
【要約】【課題】 クリスピーな食感を有する油菓子又はスナック菓子が製造でき、生地扱いが容易な穀粉の提供。【解決手段】 アミロース含量が3%未満のモチ性小麦粉を30wt%越えて含有する油菓子用穀粉又はスナック菓子用穀粉、およびそれを用いて製造されるクリスピーな食感をもつ油菓子又はスナック菓子。
Claim (excerpt):
アミロース含量3%未満のモチ性小麦粉よりなるクリスピーな食感を有する油菓子又はスナック菓子用穀粉。
IPC (2):
A23G 3/00 108
, A23G 3/00 102
FI (2):
A23G 3/00 108
, A23G 3/00 102
F-Term (2):
Return to Previous Page