Pat
J-GLOBAL ID:200903072078453377

肉、魚貝類の呈味改良剤

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 田村 巌
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1991247095
Publication number (International publication number):1993091855
Application date: Aug. 30, 1991
Publication date: Apr. 16, 1993
Summary:
【要約】 (修正有)【目的】 食しても生臭さ、薬臭さ、泥臭さがなく、皮が柔らかく包丁の通りが良く、身がしまり、美味な肉、魚貝類を付与し得る肉、魚貝類の呈味改良剤を提供する。【構成】 パパイン及びクエン酸、リンゴ酸又はグルタミン酸等の有機酸を含有することにより得られる肉、魚貝類の呈味改良剤。
Claim (excerpt):
パパイン及び有機酸を含有することを特徴とする肉、魚貝類の呈味改良剤。
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
  • 特開昭50-148550
  • 特開昭59-063132
  • 特開昭48-005965
Show all

Return to Previous Page