Pat
J-GLOBAL ID:200903074308428167
ローヤルゼリーの鮮度の指標物質
Inventor:
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2000326370
Publication number (International publication number):2001316400
Application date: Oct. 26, 2000
Publication date: Nov. 13, 2001
Summary:
【要約】【課題】本発明は、ローヤルゼリーの鮮度を明らかにする指標物質を提供することを課題とする。【解決手段】ローヤルゼリー中の分子量57キロダルトンのタンパク質を鮮度の指標物質とする。
Claim (excerpt):
ローヤルゼリー中の分子量57キロダルトンタンパク質を指標とする事を特徴とする、ローヤルゼリーの鮮度の指標物質。
IPC (2):
C07K 14/435 ZNA
, A23L 1/076
FI (2):
C07K 14/435 ZNA
, A23L 1/076
F-Term (14):
4B041LC07
, 4B041LD06
, 4B041LK14
, 4B041LK40
, 4H045AA10
, 4H045AA20
, 4H045AA30
, 4H045BA10
, 4H045CA51
, 4H045EA01
, 4H045EA20
, 4H045FA71
, 4H045GA31
, 4H045HA07
Article cited by the Patent:
Return to Previous Page