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J-GLOBAL ID:200903074766626024

飲食品風味の維持改良方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 戸田 親男
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1993061410
Publication number (International publication number):1994245713
Application date: Feb. 26, 1993
Publication date: Sep. 06, 1994
Summary:
【要約】【構成】 ホエー蛋白質、ホエー蛋白質濃縮物等ホエー蛋白質誘導物質を飲食品に添加することにより、飲食品の風味を維持、改良する。【効果】 風味の維持改良効果がすぐれているだけでなく安全性の面でも卓越している。
Claim (excerpt):
ホエー蛋白質、その誘導物質及び/又はその処理物を飲食品に添加することを特徴とする飲食品風味の維持改良方法。
IPC (4):
A23L 1/00 ,  A23C 21/00 ,  A23L 1/015 ,  A23L 1/221
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
  • 特開平3-198755
  • 特開昭61-058787
  • 特開昭58-198254

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