Pat
J-GLOBAL ID:200903081809286725

茶類エキスの製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2001349719
Publication number (International publication number):2003144049
Application date: Nov. 15, 2001
Publication date: May. 20, 2003
Summary:
【要約】【課題】 旨味やコク味が強く、渋味の少ない茶類エキスの製造方法を提供すること。【解決手段】 茶類原料を、プロテアーゼおよびタンナーゼの存在下に抽出することを特徴とする茶類エキスの製造方法。
Claim (excerpt):
茶類原料を、プロテアーゼおよびタンナーゼの存在下に抽出することを特徴とする茶類エキスの製造方法。
F-Term (4):
4B027FB17 ,  4B027FC02 ,  4B027FE06 ,  4B027FP72
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
  • 特開昭60-105454
  • 特開昭49-110900
  • 特開平1-300848

Return to Previous Page