Pat
J-GLOBAL ID:200903084450574737
核酸食品の製造方法
Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1994157805
Publication number (International publication number):1996187059
Application date: Jun. 06, 1994
Publication date: Jul. 23, 1996
Summary:
【要約】【目的】 核酸食品をハードカプセル充填し、核酸の栄養分を均一に長期間保つように製造する。【構成】 1粒のハードカプセルに鮭白子の抽出エキス100mgとビール酵母エキス20mgを配合する。
Claim (excerpt):
鮭白子の抽出エキス100mgとビール酵母エキス20mgを配合してハードカプセルに充填し、核酸の栄養分を均一に長期間保つ核酸食品の製造方法
IPC (5):
A23L 1/30
, A23L 1/28
, A23L 1/327
, A61K 35/60 ADD
, A61K 35/72
Return to Previous Page