Pat
J-GLOBAL ID:200903084551995857
蛋白食品
Inventor:
,
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998075070
Publication number (International publication number):1999075708
Application date: Mar. 10, 1998
Publication date: Mar. 23, 1999
Summary:
【要約】【課題】 蛋白食品の風味改善【解決手段】 蛋白食品にプロアントシアニジン又はブドウ抽出物を添加、含有せしめる。
Claim (excerpt):
プロアントシアニジンを添加、含有せしめたことを特徴とする蛋白食品。
IPC (2):
FI (2):
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
-
大豆蛋白含有食品の製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平6-270356
Applicant:太陽化学株式会社
-
特開平2-084141
Return to Previous Page