Pat
J-GLOBAL ID:200903085706594958

焼成食品及びその製法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1995091540
Publication number (International publication number):1996289715
Application date: Mar. 24, 1995
Publication date: Nov. 05, 1996
Summary:
【要約】【構成】小麦粉と油脂と食物繊維とを含有する焼成食品であって、油脂で被覆された食物繊維が、小麦粉生地中に分散してなる焼成食品及びその製法。【効果】食物繊維を多量に含有していても、生地の成形性が良好で、焼成時の火の通りが良く、サクサクとした軽い食感を有し、しかも風味良好な焼成食品である。
Claim (excerpt):
小麦粉と油脂と食物繊維とを含有する焼成食品であって、該油脂で被覆された食物繊維が、小麦粉生地中に分散してなる焼成食品。
IPC (3):
A21D 2/16 ,  A21D 2/18 ,  A21D 8/02
FI (3):
A21D 2/16 ,  A21D 2/18 ,  A21D 8/02
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (4)
  • 特開平2-242656
  • 特開平2-299556
  • 特開昭61-115465
Show all

Return to Previous Page