Pat
J-GLOBAL ID:200903086325425145

アウレオバシジウム培養液を含有する食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 箕浦 清
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002267484
Publication number (International publication number):2003159011
Application date: Sep. 13, 2002
Publication date: Jun. 03, 2003
Summary:
【要約】【課題】 保形性、弾力性、歯切れ性、歯ごたえ性、粘性、味のマイルド化、味質向上、食感向上等の食品適性に優れた食品を提供する。【解決手段】 アウレオバシジウム培養液を含有せしめる。
Claim (excerpt):
β-1.3-1.6グルカンを主成分とするアウレオバシジウム培養液を含有する食品。
IPC (2):
A23L 1/03 ,  A23L 1/06
FI (2):
A23L 1/03 ,  A23L 1/06
F-Term (11):
4B035LC03 ,  4B035LG27 ,  4B035LK04 ,  4B035LP41 ,  4B041LC03 ,  4B041LC05 ,  4B041LD01 ,  4B041LD02 ,  4B041LD03 ,  4B041LD04 ,  4B041LH16
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
  • 特公平6-092441
  • 特開昭61-146192
  • 特開昭57-149301

Return to Previous Page