Pat
J-GLOBAL ID:200903087283577396
こく味の優れた食品
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998189509
Publication number (International publication number):2000014353
Application date: Jul. 03, 1998
Publication date: Jan. 18, 2000
Summary:
【要約】【目的】こく味が優れた食品、特にワイン様の芳香を有する食品を提供する。【構成】トリュフ抽出物及び/又はポルチーニ抽出物を食品に添加することにより、上記課題を解決する。
Claim (excerpt):
トリュフ抽出物及び/又はポルチーニ抽出物を含むこく味の優れた食品。
IPC (4):
A23L 1/212 101
, A23G 3/00
, A23L 1/221
, A23L 1/39
FI (4):
A23L 1/212 101
, A23G 3/00
, A23L 1/221 C
, A23L 1/39
F-Term (13):
4B014GG17
, 4B014GK05
, 4B016LC02
, 4B016LG14
, 4B016LP02
, 4B036LC01
, 4B036LF03
, 4B036LH21
, 4B036LK01
, 4B036LP07
, 4B047LB03
, 4B047LG37
, 4B047LP01
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
-
特開平1-265863
-
特開昭58-071856
-
特開昭59-063170
Return to Previous Page