Pat
J-GLOBAL ID:200903087601089940
加熱処理臭のマスキングされた食品
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1999292868
Publication number (International publication number):2001112422
Application date: Oct. 14, 1999
Publication date: Apr. 24, 2001
Summary:
【要約】【課題】レトルト食品等の加熱加圧処理された食品特有の臭い、いわゆる加熱処理臭をマスキングする。【解決手段】食品中にソーマチンを加熱加圧処理前に添加する。
Claim (excerpt):
ソーマチンを添加することを特徴とする加熱処理臭のマスキングされた食品。
IPC (4):
A23L 1/015
, A23L 1/325 101
, A23L 1/22 101
, A23L 1/39
FI (4):
A23L 1/015
, A23L 1/325 101 D
, A23L 1/22 101 Z
, A23L 1/39
F-Term (30):
4B034LB04
, 4B034LC02
, 4B034LK20X
, 4B034LP11
, 4B034LP18
, 4B034LY06
, 4B035LC02
, 4B035LE02
, 4B035LE11
, 4B035LG15
, 4B035LK07
, 4B035LP12
, 4B035LP55
, 4B036LF01
, 4B036LF02
, 4B036LF03
, 4B036LF04
, 4B036LF05
, 4B036LH15
, 4B036LK01
, 4B036LK06
, 4B036LP01
, 4B036LP21
, 4B047LB03
, 4B047LF04
, 4B047LF08
, 4B047LG18
, 4B047LG64
, 4B047LG65
, 4B047LP01
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (7)
-
ポテトの処理方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-300237
Applicant:ハウス食品株式会社
-
粉末風味料の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-273175
Applicant:三栄源エフ・エフ・アイ株式会社
-
粉末風味料の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-275040
Applicant:三栄源エフ・エフ・アイ株式会社
-
粉末風味料の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-273179
Applicant:三栄源エフ・エフ・アイ株式会社
-
粉末香料の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-269644
Applicant:三栄源エフ・エフ・アイ株式会社
-
粉末香料の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-269645
Applicant:三栄源エフ・エフ・アイ株式会社
-
粉末香料の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-273178
Applicant:三栄源エフ・エフ・アイ株式会社
Show all
Return to Previous Page