Pat
J-GLOBAL ID:200903087964478558

燻液から調製されたる食用油の酸化防止剤

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1996220259
Publication number (International publication number):1998036877
Application date: Jul. 19, 1996
Publication date: Feb. 10, 1998
Summary:
【要約】【目的】 食用油の酸化防止剤【構成】 本発明は燻液から調製されたる食用油の酸化防止剤に関する。即ち燻液粉体又は燻液粉体を食用油に溶解分散せしめたマスターバッチ油又は燻液を含浸吸着乾燥せしめた多孔性無機質担体から構成される食用油の酸化防止剤で3〜6倍の酸化防止効果を示す。
Claim (excerpt):
燻液を低温で乾燥又は凍結乾燥して調整されたる燻液粉体からなる食用油の酸化防止剤
IPC (2):
C11B 5/00 ,  C09K 15/34
FI (2):
C11B 5/00 ,  C09K 15/34
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
  • 魚油の酸化防止剤
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平7-063560   Applicant:萩原義秀
  • 特開昭63-022501

Return to Previous Page