Pat
J-GLOBAL ID:200903089658524654
ベーカリー生地
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
羽鳥 修
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002001116
Publication number (International publication number):2003199481
Application date: Jan. 08, 2002
Publication date: Jul. 15, 2003
Summary:
【要約】【課題】 卵や膨張剤の添加を控えることなく、アントシアニン色素本来の紫色を呈するベーカリー生地を提供する。【解決手段】 アントシアニン色素を含む食品原料、卵及び/又は膨張剤、酸性物質を含有することを特徴とするベーカリー生地。
Claim (excerpt):
アントシアニン色素を含む食品原料、卵及び/又は膨張剤、酸性物質を含有することを特徴とするベーカリー生地。
IPC (6):
A21D 2/36
, A21D 2/02
, A21D 2/34
, A21D 8/02
, A21D 13/00
, A21D 13/08
FI (6):
A21D 2/36
, A21D 2/02
, A21D 2/34
, A21D 8/02
, A21D 13/00
, A21D 13/08
F-Term (11):
4B032DB01
, 4B032DB05
, 4B032DB13
, 4B032DB20
, 4B032DB21
, 4B032DB24
, 4B032DK02
, 4B032DK31
, 4B032DK47
, 4B032DL05
, 4B032DP13
Return to Previous Page