Pat
J-GLOBAL ID:200903090228430743
低強度寒天を用いた食品
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
伊丹 勝
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1992217250
Publication number (International publication number):1994038691
Application date: Jul. 23, 1992
Publication date: Feb. 15, 1994
Summary:
【要約】【目的】 低強度寒天を各種食品に含有させることにより、従来の食品にない特徴を有した食品を提供する。【構成】 寒天成分の分子が短く切断され、ゼリー強度が1.5%寒天濃度で250g/cm2 以下の範囲に調整された低強度寒天を含有する食品。
Claim (excerpt):
寒天成分の分子が短く切断され、ゼリー強度が1.5%寒天濃度で250g/cm2 以下の範囲に調整された低強度寒天を含有することを特徴とする低強度寒天を用いた食品。
IPC (10):
A23L 1/0532
, A21D 2/36
, A23D 9/00 516
, A23G 3/00 101
, A23G 3/00 106
, A23G 3/00 107
, A23G 9/02
, A23L 1/16
, A23L 1/22
, A23L 1/24
Patent cited by the Patent: