Pat
J-GLOBAL ID:200903091623298591
レトルトがゆ
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2007064444
Publication number (International publication number):2008220288
Application date: Mar. 14, 2007
Publication date: Sep. 25, 2008
Summary:
【課題】植物ステロール類を配合し、当該植物ステロール類の凝集を抑えたレトルトがゆを提供する。【解決手段】植物ステロール類と卵黄リポ蛋白質との複合体、ならびに澱粉および/または米粉を配合されているレトルトがゆ。【選択図】なし
Claim (excerpt):
植物ステロール類と卵黄リポ蛋白質との複合体、ならびに澱粉および/または米粉を配合していることを特徴とするレトルトがゆ。
IPC (1):
FI (1):
F-Term (20):
4B018LB10
, 4B018LE04
, 4B018MD07
, 4B018MD20
, 4B018MD48
, 4B018MD49
, 4B018MD72
, 4B018ME04
, 4B018MF04
, 4B023LC09
, 4B023LE19
, 4B023LG01
, 4B023LK01
, 4B023LK02
, 4B023LK08
, 4B023LK12
, 4B023LK15
, 4B023LL01
, 4B023LP07
, 4B023LP17
Patent cited by the Patent:
Return to Previous Page