Pat
J-GLOBAL ID:200903092388681222
食品保存用水溶液組成物及びその製造方法
Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
三枝 英二 (外10名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998014108
Publication number (International publication number):1999206356
Application date: Jan. 27, 1998
Publication date: Aug. 03, 1999
Summary:
【要約】【課題】食品保存効果に優れるとともに、低温でも安定かつ透明な食品保存用水溶液組成物を提供することを主な目的とする。【解決手段】キトサン、チアミンラウリル硫酸塩、乳酸、酢酸ナトリウム及びエチルアルコールを含む食品保存用水溶液組成物、及びその製造方法。
Claim (excerpt):
キトサン、チアミンラウリル硫酸塩、乳酸、酢酸ナトリウム及びエチルアルコールを含む食品保存用水溶液組成物。
IPC (4):
A23L 3/3562
, A23L 3/349 501
, A23L 3/3508
, A23L 3/3544
FI (4):
A23L 3/3562
, A23L 3/349 501
, A23L 3/3508
, A23L 3/3544
Return to Previous Page