Pat
J-GLOBAL ID:200903095942015611
焼き麸の製造方法
Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1996093026
Publication number (International publication number):1997252732
Application date: Mar. 25, 1996
Publication date: Sep. 30, 1997
Summary:
【要約】【課題】 焼き麸の膨化率を低下させることなく、改良された味の焼き麸の製造方法を提供する【解決手段】 焼き麸用生地中にラクトバチルス属、ストレプトコッカス属の乳酸菌及び/又は酵母の発酵種及び/又は発酵産物を含有させて、焼成する。
Claim (excerpt):
焼き麸用生地中に発酵種及び/又は発酵産物を含有させた後、該生地を焼成することを特徴とする焼き麸の製造方法。
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
-
特許第115640号
-
特公昭51-037325
-
特開昭61-242542
-
特許第91018号
-
特開平3-127962
Show all
Return to Previous Page