Pat
J-GLOBAL ID:200903099196026560

骨粗鬆症改善食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 松永 宣行
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1993349215
Publication number (International publication number):1995184596
Application date: Dec. 28, 1993
Publication date: Jul. 25, 1995
Summary:
【要約】【目的】 骨と共に軟骨の損傷を治癒することができ、また、副作用を生じさせない、骨粗鬆症の改善に好適な食品を提供すること。【構成】 ヒトに近縁の温血ほ乳類の赤色骨髄を含む骨粉と、ロイヤルゼリーとの混合物を含む、骨粗鬆症改善食品。
Claim (excerpt):
ヒトに近縁の温血ほ乳類の赤色骨髄を含む骨粉と、ロイヤルゼリーとを混合してなる、骨粗鬆症改善食品。
IPC (3):
A23L 1/304 ,  A23L 1/076 ,  A23L 1/30

Return to Previous Page