Mat
J-GLOBAL ID:200909029821902970   JST material number (FULL):L1287ABE   JST material number:L1287A

日本ブドウ・ワイン学会誌

JST material number:
JST material number
Identifier of Material (journals)
L1287A
ISSN (1): 1342-2324
Material type:Article, Print, 2a
Publication frequency: 2a
Country of issued:Japan(JPN)
Language (2): Japanese(JA) ,  English(EN)
JST classification  (2): 食品および食品工業 (FJ) ,  発酵生産 (FK)
Publisher: 日本ブドウ・ワイン学会
Publication place:甲府
Conference name  (12):
  • 日本ブドウ・ワイン学会大会, 甲府, 20101119 -
  • 日本ブドウ・ワイン学会大会, 札幌, 20140818 -
  • 日本ブドウ・ワイン学会大会, 東広島, 20091121 -
  • ASEV日本ブドウ・ワイン学会大会, *, 20001117 -
  • ASEV日本ブドウ・ワイン学会1997年度大会, 岡山, 19971122 -
more...
Previous material name  (1):
  • ASEV Japan Reports (American Society for Enology and Viticulture)
Website: https://asevjpn.jp/asev-j/
JST library information (11)
  • 35(1):2024   Available
  • 34(2):2023   Available
  • 34(1):2023   Available
  • 33(2/3):2022   Available
  • 33(1):2022   Available
Show all

※Subject to change. Contact us for the latest status.


Return to Previous Page