Mat
J-GLOBAL ID:200909029821902970
JST material number (FULL):L1287ABE
JST material number:L1287A
日本ブドウ・ワイン学会誌
JST material number:
JST material number
Identifier of Material (journals)
L1287A
ISSN (1):
1342-2324
Material type:Article, Print, 2a
Publication frequency: 2a
Country of issued:Japan(JPN)
Language (2):
Japanese(JA)
, English(EN)
JST classification (2):
食品および食品工業 (FJ)
, 発酵生産 (FK)
Publisher:
日本ブドウ・ワイン学会
Publication place:甲府
Conference name (12):
- 日本ブドウ・ワイン学会大会, 甲府, 20101119 -
- 日本ブドウ・ワイン学会大会, 札幌, 20140818 -
- 日本ブドウ・ワイン学会大会, 東広島, 20091121 -
- ASEV日本ブドウ・ワイン学会大会, *, 20001117 -
- ASEV日本ブドウ・ワイン学会1997年度大会, 岡山, 19971122 -
more...
Previous material name (1):
- ASEV Japan Reports (American Society for Enology and Viticulture)
Website:
https://asevjpn.jp/asev-j/
JST library information (11)
※:
-
35(1):2024
Available
-
34(2):2023
Available
-
34(1):2023
Available
-
33(2/3):2022
Available
-
33(1):2022
Available
-
32(3):2021
Available
-
32(2):2021
Available
-
32(1):2021
Available
-
31(3):2020
Available
-
31(2):2020
Available
-
31(1):2020
Available
Show all
※Subject to change. Contact us for the latest status.
Return to Previous Page