Art
J-GLOBAL ID:201002204834948521   Reference number:10A0533042

Effects of Manure Made from the Lees of Shochu Moromi on the Yield and Quality of Barley

焼酎もろみ粕より製造した有機質肥料がオオムギの収量と品質に及ぼす影響
Author (1):
Material:
Volume: 79  Issue:Page: 130-136 (J-STAGE)  Publication year: 2010 
JST Material Number: G0811A  ISSN: 0011-1848  CODEN: NISAAJ  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Wheats and barleys  ,  Fertilizer application and efficiency 
Reference (30):
  • 1) 土井芳憲 2001. 食糧用二条オオムギの品種と選択. 田谷省三 改訂. 転作全書(第一巻)ムギ. 農文協編. 農文協, 東京. 150-151.
  • 2) 古江広治・永田茂穂・林政人 1992. 黒糖焼酎廃液の耕地還元技術の確立. 九農研 54 : 56.
  • 3) 古江広治・永田茂穂 1994. サトウキビに対する黒糖焼酎廃液の施用効果. 鹿児島農試研報 23 : 33-40.
  • 4) 土壌養分測定法委員会 1994. 土壌養分分析法. 養賢堂, 東京. 206-207.
  • 5) 平木永二・轟篤・下田透・平原哲郎・小林透・田中章造 2007. 冬どりレタス及び中晩生タマネギ栽培における焼酎蒸留粕堆肥の肥効. 九農研第 70 回発表要旨 : 33.
more...
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page