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J-GLOBAL ID:201002207261325558   Reference number:10A0048426

Aroma of Japanese curry

日本のカレーとその香り
Author (1):
Material:
Issue: 244  Page: 71-79  Publication year: Dec. 20, 2009 
JST Material Number: F0797A  ISSN: 0368-6558  CODEN: KORYA  Document type: Article
Article type: 文献レビュー  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (2):
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Category name(code) classified by JST.
Seasonings,spices(=condiments)  ,  Essential oils,perfumes 
Reference (9):
  • 森枝卓士,「カレーライスと日本人」, 講談社現代新書,(1989)
  • 小菅圭子,「カレーライスの誕生」, 講談社,(2002)
  • 井上宏生,「日本人はカレーライスがなぜ好きなのか」, 平凡社新書,(2000)
  • 全日本カレー工業共同組合ホームページ
  • 東京マーケティング本部第一事業部2009年食品マーケティング便覧プロジェクトチーム編,「2009年食品マーケティング便覧」, 富士経済,(2008)
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