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J-GLOBAL ID:201002215122027782   Reference number:10A0533591

Estimates of the potential demand of Japanese consumers for eco-labeled seafood products

水産エコラベル製品に対する消費者の潜在的需要の推定
Author (4):
Material:
Volume: 76  Issue:Page: 26-33 (J-STAGE)  Publication year: 2010 
JST Material Number: F0898A  ISSN: 0021-5392  CODEN: NSUGAF  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Fisheries in general  ,  Aquatic food in general 
Reference (11):
  • 1) 西村雅志.日本の水産エコラベル制度設立について.日水誌 2008; 74: 308-311.
  • 2) 松島華恵,永木正和.水産エコラベル認証制度導入の初期段階における消費者評価—情報量による消費者意識変化.農林業問題研究 2008; 44: 192-198.
  • 3) 柘植隆宏,栗山浩一,庄子 康.環境評価手法としてのコンジョイント分析.「環境と観光の経済評価 国立公園の維持と管理」(栗山浩一,庄子 康編)勁草書房,東京.2005; 63-94.
  • 4) 岩本博幸,佐藤和夫,山本康貴,澤田 学.消費者の牛乳選択行動における鮮度・安全性・グリーン購入志向のコンジョイント分析.「食品安全性の経済分析 表明選好法による接近」(澤田 学編)農林統計協会,東京.2004; 9-48.
  • 5) Wessells CR, Johnston RJ, Donath H. Assessing consumer preferences for ecolabeled seafood: The influence of species, certifier, and household attributes. Am. J. Agr. Econ. 1999; 81: 1084-1089.
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