About UMEKAWA HAYATO
About 三重大 大学院生物資源学研究科
About FUJIWARA TOSHIHIRO
About 三重大 大学院生物資源学研究科
About YOSHIDA SAORI
About 三重大 大学院生物資源学研究科
About OKIMURA KOJI
About 三重大 大学院生物資源学研究科
About UCHIYAMA YUSUKE
About 三重大 大学院生物資源学研究科
About NISHIO MASAHIRO
About 三重大 大学院生物資源学研究科
About KATSUZAKI HIROTAKA
About 三重大 大学院生物資源学研究科
About IMAI KUNIO
About 三重大 大学院生物資源学研究科
About MATSUNAGA MASAYOSHI
About サンジルシ醸造
About 日本食品科学工学会誌
About brewing by-product
About たまり醤油
Please login to MyJ-GLOBAL to see full information. You also need to select "Display abstract, etc. of medical articles" in your MyJ-GLOBAL account page in order to see abstracts, etc. of medical articles.
About Fermented seasonings
About Biological function
About Circulation system in general
About L-Leu-L-Val-Gly-OH
About L-Val-L-Thr-L-Ser-L-Tyr-OH
About L-Phe-L-Ser-L-Ala-L-Thr-OH
About L-Phe-L-Glu-L-Thr-L-Arg-OH
About 醤油粕
About ACE
About 阻害
About ペプチド
About 高血圧自然発症ラット
About 血圧低下作用