Art
J-GLOBAL ID:201002293190015017   Reference number:10A0174252

食品の安全性と保健機能 食品の保健機能の臨床評価(ヒト試験)について

Author (2):
Material:
Volume: 84  Issue:Page: 67-71  Publication year: Feb. 20, 2010 
JST Material Number: F0106A  ISSN: 0368-5918  CODEN: KKGOAG  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (1):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food chemistry,nutritional value 
Reference (10):
  • 藤巻正生監修, “食品機能機能性食品創製の基盤”,(1988, 学会出版センター).
  • 「「健康食品」に係る制度の見直しについて」薬食発第0201001号, 平成17年2刀1日, 厚生労働省医薬食品局長通知.
  • 「特定保健用食品における疾病リスク低減表示について」食安新発第0201003弓一, 平成17年2月1日, 厚生労働省医薬食品局食品安全部基準審査課新開発食品保健対策室長通知.
  • 「保健機能食品制度の見直しに伴う特定保健用食品の審査等取扱い及び指導要領の改正について」食安発第0201002号, 平成17年2月10, 厚生労働省医薬食品局食品安全部長通知.
  • 「特定保健用食品の審査申請における添付資料作成上の留意事項について」食安新発第0201002号, 平成17年2月10, 厚生労働省医薬食品局食品安全部基準審査課新開発食品保健対策室長通知.
more...
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page