Rchr
J-GLOBAL ID:201101026381709332   Update date: Aug. 30, 2020

Kawai Yoshichika

カワイ ヨシチカ | Kawai Yoshichika
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): ポリフェノール ,  オートファジー ,  ミトコンドリア ,  酸化ストレス
MISC (42):
Works (4):
  • ミトコンドリアDNA付加体による炎症誘導活性評価
    2013 - 2015
  • ミトコンドリア品質管理機構を標的とする食品成分の新機能探索
    2011 - 2013
  • ポリフェノール類の機能性と安全性評価のための標的分子の解析
    2007 - 2011
  • 食品の抗酸化機能評価を目指した酸化ストレス産物の一斉解析法の開発
    2005 - 2007
Education (4):
  • - 2003 Nagoya University
  • - 2003 Nagoya University
  • - 1994 Nagoya University School of Agricultural Sciences
  • - 1994 Nagoya University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • 博士(農学) (名古屋大学)
Work history (2):
  • 2003/11 - 2011/03 The University of Tokushima Institute of Health Biosciences The University of Tokushima Graduate School
  • Nagoya University
Committee career (1):
  • 日本酸化ストレス学会 評議員
Awards (1):
  • 2009 - 2009年度農芸化学奨励賞
Association Membership(s) (4):
日本酸化ストレス学会 ,  日本フードファクター学会(JSoFF) ,  日本生化学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page