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J-GLOBAL ID:201101081434899288   Update date: Sep. 28, 2022

Intabon Keo

Intabon Keo
Affiliation and department:
Job title: Assistant Professor
Homepage URL  (1): http://kaken.nii.ac.jp/ja/r/20302375
Research field  (1): Biological resource conservation
Research keywords  (17): 緑豆 ,  ゼイン ,  水素資化メタン菌 ,  CO_2利用-固定 ,  生分解性プラスチック ,  未利用資源 ,  ビタミンB_<12>分離・精製 ,  ビタミンB12分離・精製 ,  CO_2固定・利用 ,  蛋白質 ,  資源再利用 ,  でんぷん ,  新規ビタミンB12生産法 ,  水素資化性メタン菌 ,  新規ビタミンB_<12>生産法 ,  ゼエイン ,  高密度メタン菌培養
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2009 - 2010 微細藻類からのバイオデイ-ゼル成分の抽出法の開発
  • 2009 - 2010 Development of biodiesel extraction method from micro-algae
  • 2007 - 2010 Bioethanol fermentation using biomass from whole plant
  • 2007 - 2010 工芸作物各部位のバイオマスによるバイオエタノールの発酵
  • 2005 - 2010 Production of functional food ingredients using liquid culture of edible mycelium
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MISC (71):
Works (2):
  • スターリングクーラによる濃縮二酸化炭素を用いた藻類培養技術開発と藻油の航空燃料化
    2010 - 2010
  • Development of micro-algae cultivation method using concentrated carbon dioxide performed by Sterling cooler
    2010 - 2010
Professional career (2):
  • Studies on the formation of yield and yield components in Indica rice
  • インド型水稲の収量および収量構成要素の成立に関する研究
Work history (2):
  • 2000 - 2001 University of Tsukuba Institute of Agricultural and Forest Engineering
  • 1999 - University of Tsukuba Institute of Agricultural and Forest Engineering
Committee career (4):
  • 日本農業施設学会 編集委員会
  • 日本熱帯農業学会 普通会員
  • Japanese journal of the society of agricultural structures Editing committee member
  • Japanese Journal of Tropical Agriculture Normal member
Awards (4):
  • 2009 - 日本産と中国産の高アミロース米により試作した米面の品質評価に関する一考察
  • 2009 - Quality evaluation of rice noodle made from high amylose rice produced in Japan and China
  • 2000 - 匂いセンサによる富栄養化湖沼からの悪臭原因の特定
  • 2000 - Cause of offensive odor from eutrophicated lakes and its evaluation method
Association Membership(s) (4):
日本農業施設学会 ,  Japanese Journal of Tropical Agriculture ,  日本熱帯農業学会 ,  Japanese journal of the society of agricultural structures
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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