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J-GLOBAL ID:201101099875195231   Update date: Jun. 09, 2023

Okamoto Mitsuru

オカモト ミツル | Okamoto Mitsuru
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://www.pref.shimane.lg.jp/suigi/
Research field  (2): Food sciences ,  Aquaculture
Research keywords  (4): 魚病 ,  食品衛生 ,  水産物利用 ,  鮮度保持
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2006 - 鮮度保持、水産物利用、食品衛生、魚病
Papers (15):
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MISC (2):
  • Hiroyoshi Terakado, Akira Okino, Mitsuru Okamoto. Effect of glycine added to trap bait for conger eel tubuler trap fishery. Report of Shimane Prefectural Fisheries Technology Center. 2022. 14. 149-155
  • Mitsuru Okamoto. Grasp of submerged aquatic plants using unmanned aerial vehicle in Lake Shinji. Report of Shimane Prefectural Fisheries Technology Center. 2021. 13. 59-64
Lectures and oral presentations  (26):
  • フレークアイスによるアユ鮮度向上試験
    (令和3年度水産利用関係研究開発推進会議研究会 2021)
  • ケンサキイカ鮮度指標の検討
    (令和2年度水産利用関係研究開発推進会議研究会 2020)
  • WST-8型バイオサーモメーターを用いた島根県産魚類の鮮度評価
    (令和2年度 日本水産学会春季大会 2020)
  • バイオサーモメーターを用いた浜田産マアジの鮮度可視化実証試験
    (第67回 日本海水産物利用担当者会議 2019)
  • 島根県の沖底漁獲物のブランド化の取り組みについて
    (第65回 日本海水産物利用担当者会議 2017)
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Education (1):
  • - 現在 Mie University
Association Membership(s) (2):
THE JAPANESE SOCIETY OF FISH PATHOLOGY ,  THE JAPANESE SOCIETY OF FISHERIES SCIENCE
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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